Acrylnagels Rosmalen
Wimperextensions Rosmalen

 

NAGELS

rosmalen, Centrum

 Easy Gel (Acrylgel) - Duur 60 minuten (nieuwe set)

Het beste van Acryl en Gel samengebracht in 1 product. Het is een combinatie van deze twee producten in een, alles in één systeem dat revolutionair beter is. In tegenstelling tot acryl heeft Easy Gel geen geur en heb je geen acryl liquid nodig. Easy Gel loopt niet uit en geeft geen warmte in de lamp.


Nabehandelingen- Duur 45 minuten 

Na gemiddeld 3 á 4 weken zijn de nagels toe aan een nabehandeling, de oude acryl/easygel wordt verwijderd en vervolgens opnieuw gezet. Hierbij is er natuurlijk keuze uit een andere kleur, vorm en lengte. (Het bijwerken van nagels, gezet door een andere nagelstyliste kan, hierbij wordt er wel een nieuwe set prijs gerekend). 

 

BIAB - Duur 30 minuten 

Je kent gellak en je kent acryl, maar beiden is net niks voor jou? Acryl is dik en stevig, Gellak is wat flexibel en wordt dunner op de nagel aangebracht. BIAB zit daar precies tussenin! Het is dikker dan gellak, maar dunner dan acryl. De biab is een flexibele versteviging voor op de eigen nagels. Door de flexibiliteit van het product, kan deze de bewegingen van de natuurlijke nagel volgen zonder dat er breuken plaats vindt. De biab heeft een natuurlijke kleur en daarom hoeft er dus niet per se een gelpolish overheen. 

 Bekijk de resultaten op social media 

Facebook: The Royal Studio
Instagram: theroyalstudio